Fynske Musical Awards er på plads med jury, der skal bedømme årets forestillinger

Skuespilleren Vicki Berlin og den fynske kulturjournalist og teaterleder Marianne Kjær er netop udpeget til juryen for fynske Musical Awards, og dermed er juryen på plads. Sammen med sanger Stig Rossen, danser Thomas Evers Poulsen og skuespiller Anders Gjellerup Koch skal Vicki Berlin og Marianne Kjær i løbet af året bedømme Fjordagerscenen, Nordfynsspillene, Nyborg Voldspil, H.C. Andersen Festspillene, Frøbjerg Festspil og Eliteteatret og efterfølgende uddele priser 7. januar på Odense Teater.

- Hyldest er et af kodeordene for prisuddelingen. De fynske musicalorganisationer er gået i samarbejde om arrangementet for at skabe opmærksomhed omkring de talentfulde præstationer, der dukker op på scenerne i de fynske musicals, siger formanden for det nye samarbejde mellem de fynske musicalscener, Allan Glue.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.