På disken ligger fem spil på række. De fem værste spil på markedet i øjeblikket ifølge Karl Nielsen, der er butikschef i computerspilforretningen EB Games i Kongensgade i Odense.

Et enkelt spil mangler dog blandt de fem, for det har kædens butikker fjernet fra hylderne. Spillet "ManHunt" udkom i efteråret 2003 og handler om at slå ihjel så bestialsk vis som muligt, mens man filmer det.

- Jeg tog det selv med hjem for at spille det. Og dér så jeg altså nogle ting, man ikke bør se i et computerspil, siger Karl Nielsen og ryster på hovedet, inden han præsenterer sin topfem:

5. "Prince of Persia - Warrior Within". (16+)

Foregår i et natunivers, hvor spilleren er en prins, der kæmper mod tiden.

- Et voldeligt spil. Meget blodigt. En meget god handling, men mange grimme ord, afhuggede lemmer og simpelthen så meget blod.

4. "The Getaway - Black Monday" (18+)

Handler om en amatørbokser, en suspenderet betjent og en ung computerhacker og deres problemer.

- Det er bygget op omkring at likvidere folk i et hårdkogt mafiaagtigt miljø. Du er den gode, men derfor kan det altså påvirke, selv om du skyder de onde. Man rammer realisme meget præcist.

3. "Silent Hill 4 - The Room" (18+)

Du skal finde en forsvundet ven i et miljø med forkrøblede mennesker, der har været udsat for eksperimenter.

- Det er simpelthen rent mareridt. Du møder nogle gruopvækkende ting. Det er et meget skræmmende spil med et sprog, man ikke skal udsætte børn for.

2. "Grand Theft Auto - San Andreas" (18+)

En meget berømt serie af spil, hvor man drøner rundt i stjålne biler og udfører missioner for mafiaen.

- Man bevæger sig helt frit rundt i et utroligt stort spil. Der er meget opmærksomhed på det, for det indeholder nogle scener, hvor det er ved at være realistisk. Børn skal ikke udsættes for så meget gangster- og ghettomiljø.

1. "Doom 3" (18+)

Spillet foregår på Mars, hvor der er udbrudt epidemi. Du skal få ram på rummonstrene.

- Det er ekstremt voldeligt. Det er kun mærket for vold, men det indeholder også horror. Det er flot lavet, men scenerne derfra er virkelig skræmmende.