De fem værste på markedet


De fem værste på markedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På disken ligger fem spil på række. De fem værste spil på markedet i øjeblikket ifølge Karl Nielsen, der er butikschef i computerspilforretningen EB Games i Kongensgade i Odense.

Et enkelt spil mangler dog blandt de fem, for det har kædens butikker fjernet fra hylderne. Spillet "ManHunt" udkom i efteråret 2003 og handler om at slå ihjel så bestialsk vis som muligt, mens man filmer det.

- Jeg tog det selv med hjem for at spille det. Og dér så jeg altså nogle ting, man ikke bør se i et computerspil, siger Karl Nielsen og ryster på hovedet, inden han præsenterer sin topfem:

5. "Prince of Persia - Warrior Within". (16+)

Foregår i et natunivers, hvor spilleren er en prins, der kæmper mod tiden.

- Et voldeligt spil. Meget blodigt. En meget god handling, men mange grimme ord, afhuggede lemmer og simpelthen så meget blod.

4. "The Getaway - Black Monday" (18+)

Handler om en amatørbokser, en suspenderet betjent og en ung computerhacker og deres problemer.

- Det er bygget op omkring at likvidere folk i et hårdkogt mafiaagtigt miljø. Du er den gode, men derfor kan det altså påvirke, selv om du skyder de onde. Man rammer realisme meget præcist.

3. "Silent Hill 4 - The Room" (18+)

Du skal finde en forsvundet ven i et miljø med forkrøblede mennesker, der har været udsat for eksperimenter.

- Det er simpelthen rent mareridt. Du møder nogle gruopvækkende ting. Det er et meget skræmmende spil med et sprog, man ikke skal udsætte børn for.

2. "Grand Theft Auto - San Andreas" (18+)

En meget berømt serie af spil, hvor man drøner rundt i stjålne biler og udfører missioner for mafiaen.

- Man bevæger sig helt frit rundt i et utroligt stort spil. Der er meget opmærksomhed på det, for det indeholder nogle scener, hvor det er ved at være realistisk. Børn skal ikke udsættes for så meget gangster- og ghettomiljø.

1. "Doom 3" (18+)

Spillet foregår på Mars, hvor der er udbrudt epidemi. Du skal få ram på rummonstrene.

- Det er ekstremt voldeligt. Det er kun mærket for vold, men det indeholder også horror. Det er flot lavet, men scenerne derfra er virkelig skræmmende.

De fem værste på markedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce