Danish Music Awards: Fynsk folk i front

Basco er nomineret med albummet "Interesting Times", og både Andreas Tophøj og Ale Carr (de to til højre) er med i opløbet som Årets Folk Musiker. PR-foto

Danish Music Awards: Fynsk folk i front

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange fynske navne nomineret til priser ved Danish Music Awards Folk 2017.

Musik: Fynske musikere flokkes om nomineringerne ved Danish Music Awards Folk 2017. Ikke færre end 11 fynske navne er med på listen over kandidater til priserne, som uddeles i Stakladen i Aarhus 9. marts. Fyn er repræsenteret i fem af prisens ni kategorier, i nogle tilfælde endda med flere kunstnere i hver.

I kategorien Årets Folk Komponist er gruppen Basco en af fem nominerede med albummet "Interesting Times". Basco er også repræsenteret med den svenske strengespiller Ale Carr og violinisten Andreas Tophøj i kategorien Årets Folk Musiker (instrumentalist), og her finder man også den kinesiske guzhengspiller SangKa fra Phønix.

Blandt kandidaterne til prisen Årets Folk Sanger (vokalist) er tre fynboer: Louise Støjberg, som både synger i Zenobia og Louise Støjberg & Martin Rauff, Karen Mose fra Phønix og Helene Blum, Helene Blum & Harald Haugaard Band.

Danish Music Awards Folk kårer også Årets Folk Spillested. Her er både Jam Days i Odense og Folk For Folk i Svendborg nomineret, og i kategorien Årets Folk Udgivelse er også to fynske navne: Habadekuk med "Mollevit" og Basco med "Interesting Times".

Desuden er Mette Kathrine Jensen Stærk sammen med Kristian Bugge (tilsammen Jensen & Bugge), nomineret til Årets Folk Traditionspris. Mette Kathrine Jensen Stærk er desuden medlem af Zenobia.

Danish Music Awards Folk uddeles af organisationen Folk Danmark.

Danish Music Awards: Fynsk folk i front

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce