Dan: - Det værste var at såre Ada

Foto: TV3

Dan: - Det værste var at såre Ada

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dan Baardesø Hansen fra Odense blev slået ud af det næstsidste spørgsmål i TV3's konkurrence Sandhedens Time.

- Nej, jeg var ikke enig med løgnedetektoren. Jeg synes stadigvæk, at jeg svarede sandt, siger Dan Baardesø Hansen, dagen efter programmet "Sandhedens time" blev sendt første gang på TV3 med ham som hovedperson.

I programmet bliver deltagerne stillet personlige spørgsmål, mens en løgnedetektor måler deres reaktion.

Det afgørende tidspunkt kommer efter nitten spørgsmål. Hvis den 24-årige odenseaner kan svare rigtigt på to spørgsmål til, har han vundet 500.000 kroner.

Det næstsidste spørgsmål lyder: "Har du valgt en militær karriere blandt andet for at gøre din far stolt?"

- Nej, jeg valgte for min egen skyld, svarede Dan Baardesø Hansen, men løgnedetektorens dom var, at han ikke talte sandt.

- Jeg er åbenbart ikke helt afklaret. Jeg synes stadigvæk, at det passer. De ville gerne have, at jeg blev elektriker, men jeg brød ud og stoppede som elektriker. At jeg valgte militæret var ikke planen. De er stolte af mig i dag, fordi jeg er i militæret, siger han.

Inden det kom så langt, havde Dan Baardesø Hansen svaret sandt på spørgsmål som "Tror du Ada vil blive en god mor?" (hans svar var nej) og "Vil du være far for det barn, som din netdate Maria påstår er dit, hvis det viser sig, at du er barnets far?" (hans svar var ja).

- Det værste ved at være med var spørgsmål om min kæreste. Jeg holder meget af hende, så at sige noget, der kunne såre hende, var hårdt.

Inden programmet Sandhedens Time sendes, bliver deltagerne stillet en lang række spørgsmål, mens de er sluttet til en løgnedetektor, men de får ikke at vide, om de har svaret sandt eller ej. Når programmet skal optages, får deltageren stillet de mest interessante spørgsmål i rækkefølge med de sværeste til sidst.

- Umiddelbart virkede det som en nem vej til pengene. Jeg troede ikke, det ville blive svært at vinde, siger Dan Baardesø Hansen.

Han svarede med åbne øjne på spørgsmål om sin kæreste, forældre, forhold til andre kvinder, at han muligvis har et barn med en anden kvinde og hvordan han sparkede en af sine forældres høns ihjel og gav hunden skylden.

Alligevel var han ikke bange for, at hans kæreste skulle gå fra ham.

- Jeg vidste, jeg havde opbakning fra min kæreste og min familie. Jeg spurgte på forhånd, om det var i orden, at jeg var med. Selvfølgelig var det hårdt at skulle svare på spørgsmål, som kunne gøre min kæreste eller mine forældre kede af det.

På tv kunne man se, hvordan hans kæreste Adriana var tæt på at græde efter nogle af spørgsmålene.

- Min kæreste var ikke så glad i et par dage, men vi fik snakket tingene igennem, siger Dan Baardesø Hansen.

Han tager det ikke så tungt, at han svarede forkert på det sidste spørgsmål.

- Pengene ville alligevel hurtigt blive brugt. Jeg var med i programmet som en personlig udfordring, siger han.

Fakta
Spørgsmål 19: - Har du nogensinde tænkt på din ekskæreste Betina, mens du havde sex med din kæreste Ada?

Dan: - Det værste var at såre Ada

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce