Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Dagens interview


Dagens interview

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Thomsen, direktør

Hvorfor skal folk spise på Brasserie Grand? Fordi her kan de trække sig tilbage og blive forkælet med lækker mad. Desuden har vi fantastiske lokaler, som ikke findes andre steder i Odense.

Hvad har inspireret jeres menu? Køkkenchefen er en af Fyns bedste, og han har valgt sine livretter.

Hvilken oplevelse skal gæsterne have, når de går hjem? De skal føle sig forkælet, og så skal de få mere end, de forventede. Vores succes måler vi på, om vi ser dem komme anden gang. Gør vi det, har vi fået succes.

Dagens interview

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.