Kristoffer Helmuth havde en af de større roller i Den Indbildt Syge, der torsdag har premiere på Odense Teater, men er nu blevet sygemeldt. I stedet har teateret allieret sig med Mathias Sprogøe Fletting.

Når teaterstykket Den Indbildt Syge har premiere på Odense Teater torsdag aften, skulle det have været med Kristoffer Helmuth i rollen som Doktor Diafoirus' håbløse søn Thomas Diafoirus. Den plan er dog i sidste øjeblik blevet ændret, efter at Kristoffer Helmuth i weekenden blev ramt af en lammelse i ansigtet.

Det oplyser presse- og kommunikationschef Morten Kjærgaard:

- Han har fået en lammelse i ansigtet, og har været indlagt med mistanke om borrelia. Det er det heldigvis ikke. Han er nu vel hjemme og er ved godt mod. Han glæder sig til at komme tilbage. Han ved ikke helt hvornår, han kan være klar igen.

Indtil Kristoffer Helmuth er klar til at indtage rollen, har Odense Teater hyret Mathias Sprogøe Fletting.

Mathias Sprogøe Fletting skulle først have haft debut på Odense Teater senere på sæsonen, hvor han skal spille Nikolaj i Nøddebo Præstegaard. Han er lige nu på barsel, men har sagt ja til at springe ind med kort varsel.

Til al held kender Mathias stykket i forvejen, da han selv har haft hovedrollen som den indbildt syge, da han gik på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.