DR mister stjernevært

Adam Duvå Hall forlader Danmarks Radio til fordel for TV3
Foto: DR

DR mister stjernevært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 11 år i DR, de seneste år som P3-vært, smutter Adam Duvå Hall til TV3.

Han har været en fast del af hverdagen for hundredtusindvis af P3-lyttere de sidste mange år. Men fra fredag den 17. juni er det slut. Her tjekker P3-vært Adam Duvå Hall nemlig ud og afleverer sit adgangskort til DR Byen.

Fremover skal Duvå Hall være vært på et endnu ikke offentliggjort TV3-program. Samtidigt skal han også være med til at udvikle nye programformater for TV3.

- DR, og i særdeleshed P3, har givet mig flere oplevelser og udfordringer, end jeg kan tælle. Nu skal jeg videre i livet og se mig lidt om. 11 år i sadlen gør, at jeg synes, tidspunktet er rigtigt. Så til kollegaer, chefer og ikke mindst lytterne: Tak for et godt program!, siger Adam Duvå Hall.

35-årige Adam Duvå Hall kom til DR gennem det såkaldte Talentværksted for snart 15 år siden, og det at lave tv er ikke nyt for ham. Tilbage i 2002 lavede han satireprogrammerne "Torsdag i 2'eren" og i 2003 "Go' Røv og Go' Weekend" sammen med blandt andre Simon Jul Jørgensen, Jan Elhøj og Sara Bro.

Adam Duvå Hall har også været vært for Dansk Melodi Grand Prix tre gange - nemlig i 2006, 2007 og 2008.

Ifølge redaktionschef for P3 og Ung Ann Lykke Davidsen bliver der nu arbejdet på, hvad der skal ske med formiddagen på P3, når Adam Duvå Hall stopper.

DR mister stjernevært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce