Craig er den bedste Bond

Craig, Daniel Craig.

Craig er den bedste Bond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glem alt om, at Sean Connery er den bedste Bond-skuespiller gennem tiderne.

Craig, Daniel Craig er nemlig danskernes foretrukne Bond. I hvert fald hvis man skal tro på en opgørelse over antallet af solgte billetter til Bond-film i danske biografer.

I alt 878.637 har købt billet til den seneste Bond-film, "Casino Royale", hvor Daniel Craig spiller rollen som den elegante og kvindebedårende agent med licens til at dræbe. Og det er flere, end der nogensinde har købt billet til nogle af de andre Bond'er i Bond-filmene.

Sean Connery, der af mange betragtes som den bedste Bond nogensinde, kunne kun sælge 242.291 billetter i snit til de i alt seks Bond-film, han medvirkede i.

Den ringeste Bond nogensinde er, som de fleste Bond-fans vil vide, George Lazenby, der kun fik én film at være Bond i. Han solgte blot 210.033 danske billetter til sin eneste Bond-film, "Agent 007 i hendes majestæts tjeneste".

Danskernes bedste Bond, Daniel Craig, er for tiden i gang med indspilningerne til en ny Bond-film, "Quantum of solace", der har været forfulgt af uheld. Senest har Daniel Craig mistet et stykke af sin finger under optagelserne, og tidligere har han fået en flænge i hovedet.

Du kan læse hele hitlisten over de mest sælgende Bond-film på www.fyens.dk/nu/film

Craig er den bedste Bond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce