Cirkus: Crkus har en berettigelse i en ellers fortravlet og teknologifikseret hverdag. Den holdning har Isabella Enoch, som sammen med Bernhard Kaselowsky er grundlægger af Cirkus Trapez - et nyt cirkus, der rullede på vejene for første gang sidste år.

Cirkus Trapez besøgte Fyn i foråret, men er nu tilbage og kan opleves ved Overvejen i Årslev 19. september, Rådhus Allé i Assens 20. september, på Dyrskuepladsen i Odense 21.- 24. september og ved Telemarken i Faaborg 26. september.

Forestillingen rummer både klovne, et farefuldt luftnummer, en hårartist der laver det umulige med sit hår, balancegang, jonglering og ekvilibristiske cykelartister. Plus masser af dyr. (mju)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.