Charlie Sheens kone troede, hun skulle dø

Skuespilleren Charlie Sheens kone, Brooke, beskylder sin mand for at have truet hende på livet med en kniv første juledag i deres hus i Aspen. I et netop offentliggjort alarmopkald fortæller hun, at hun troede, hun skulle dø.
Foto: AP/POLFOTO

Charlie Sheens kone troede, hun skulle dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespilleren Charlie Sheens kone beskylder sin mand for at have truet hende med en kniv første juledag i deres hjem. Den nu løsladte Sheen afviser anklagerne.

Der var alt andet end julefred fredag i skuespilleren Charlie Sheen og hans kones hjem i det amerikanske vinterparadis Aspen. I en skriftlig erklæring fra politimyndighederne, som nyhedsbureauet AP er i besiddelse af, citeres komikerens hustru, Brooke Mueller Sheen, for at sige, at hun blev holdt nede på en seng af sin ægtemand, der havde sin ene hånd på hendes hals, mens han i den anden holdt en kniv.

Ifølge konen sagde 44-årige Charlie Sheen: "Du bør være bange. Hvis du siger noget til nogen, dræber jeg dig". Mandag offentliggjorde politiet også et alarmopkald fra Brooke Mueller Sheen, hvor hun siger, at hun troede, hun skulle dø.

Den skriftlige erklæring fortæller, at parret, der i marts blev forældre til tvillingdrenge, begyndte at skændes, da Brooke Mueller Sheen fortalte sin mand, at hun ville skilles og ønskede forældremyndigheden over børnene.

Charlie Sheen, hvis borgerlige navn er Carlos Irwin Estévez, nægter, at han skulle have truet sin kone på livet. Han erkender dog, at parret har ægteskabelige problemer og fortæller, at hans kone har problemer med alkohol.

Charlie Sheen blev fredag anholdt af Aspens politi, der fandt en foldekniv i skuespillerens besiddelse. Han blev dog løsladt igen efter at have betalt, hvad der svarer til 45.000 kroner i kaution. Selvom den skandaleramte skuespiller får lov til at fejre nytåret i frihed, kan han se frem til at skulle møde i retten den 8. februar, hvor sagen får et juridisk efterspil. Han risikerer at blive dømt op til otte års fængsel.

Tilbage i 1990'erne var Charlie Sheen på kant med loven ved flere lejligheder. Sagerne drejede sig her om euforiserende stoffer, hustruvold og prostitution. Blandt andet blev han i 1997 anklaget for at have overfaldet sin daværende kone, skuespillerinden Denise Richards.

I dag er Sheen en af de bedst betalte komikere på verdensplan, særligt takket være sin rolle i den populære tv-serie "Two and a Half Men".

Charlie Sheens kone troede, hun skulle dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce