Cd: Fjæstad trækker Jacob Elk hjem


Cd: Fjæstad trækker Jacob Elk hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navnet er lidt småkikset og coveret lidt småkedeligt. Men så er det betryggende, at Fjæstad & Hellemann Bros.' nye plade, "Songs of Jacob Elk", er en ganske okay-lyttevenlig oplevelse.

"Songs of Jacob Elk" er et resultat af et samarbejde mellem sangskriveren Jacob Elk, Bjørn Fjæstad og familien Hellemann, brødrene Jens og Peter, der er både musikere og producere på "Songs of Jacob Elk".

Sangmaterialet er over middel, fire af sangene er endda fængende, "Beat Reality", "The Caveman", "Mr. Paranoia" og ikke mindst "Yippie Kaii Yeaah", hvor sanger Bjørn Fjæstad for alvor viser sine vokale kvaliteter.

Fjæstad har tidligere gjort sig som både skuespiller og komponist - og som sanger i underfundige Baal. Det skinner tydeligt igennem via hans spændende stemme, at Fjæstad har virket på de skrå teaterbrædder. Der siver lidt Bowie ind her og der.

Pladen beskrives i presseskrivelsen som et konceptuelt album med "11 sange om sind og adfærd, følelser og defekter". Følelsen, denne anmelder får, er dog nærmere nogle efterdønninger fra Baal. Så karakteristisk er Bjørn Fjæstads stemme immervæk. Stadig. Derfor trækker han også Jacob Elk sikkert hjem, selv om pladen har visse desorienterede retninger.

Fjæstad & Hellemann Bros.: "Songs of Jacob Elk"

Shine Music

Cd: Fjæstad trækker Jacob Elk hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce