Casper C. skal præsentere Seinfeld


Casper C. skal præsentere Seinfeld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver komikeren Casper Christensen, der skal præsentere Jerry Seinfeld, når han gæster København.

Når Jerry Seinfeld gæster Forum den 6. juni, bliver han præsenteret af Casper Christensen. Det skriver ICO Concerts i en pressemeddelelse.

Den danske comedy-pioner er på scenen som konferencier, og med sit sædvanlige glimt i øjet vil han guide publikum gennem en aften med verdens største comedy-konge Jerry Seinfeld og hans warm-up, den legendariske George Wallace.

Det er ikke første gang, Casper Christensen og Jerry Seinfeld mødes. De to herrer stiftede bekendtskab med hinanden i New York midt i maj, hvor Casper Christensen sammen med Lasse Rimmer interviewede den amerikanske sitcom-stjerne til TV2 Zulu.

Interviewet bliver sendt fredag 27. maj kl. 21.55.

Seinfeld, der står som et forbillede for stand-up komikere verden over, har flere fællesnævnere med danske Casper Christensen.

Begge har haft stormende succes med at spille en fiktionsudgave af sig selv i henholdsvis "Seinfeld" og "KLOVN", og begge har haft stor betydning for udviklingen af comedy-genren i deres respektive hjemlande.

Casper Christensen var drivkraften bag det første hold af stand-up komikere herhjemme i slut-80'erne og har en stor del af æren for, at stand-up genren er blevet så stor inden for den danske underholdningsbranche.

Han er manden bag nogle af de allerstørste comedy-succeser på dansk tv - heriblandt "Mandrilaftalen" og "Langt fra Las Vegas" og selvfølgelig Danmarks mest succesfulde sitcom nogensinde, "KLOVN".

Casper C. skal præsentere Seinfeld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce