Sanger og sangskriver CV Jørgensen må give hele tre ekstrakoncerter. Publikum er vilde med at høre ham live efter syv års live-tørke på CV-fronten.
Selv om han nærmer sig de 60 år, så kan han stadig det der med at sælge billetter. Og det nyder spillestedet Vega i København i øjeblikket godt af.

Koncertarrangøren meddeler nu, at der er så stor interesse for at komme ind og høre megahits som "Costa del sol", at CV Jørgensen giver ikke bare én, ikke bare to, men hele tre ekstrakoncerter for at imødekomme efterspørgslen.

Det bliver til fire koncerter i alt. De tre første, som afvikles den 15., 16. og 20 maj er allerede udsolgt. Men mandag den 11. januar klokken 10 starter billetsalget til den fjerde koncert, som kommer til at foregå på Store Vega den 21. maj.

Meget tyder på, at Carsten Valentin Jørgensen har efterladt sig intet mindre end et vakuum på den danske livescene i perioden fra 2002 til 2009, hvor han ikke optrådte live.

Et vakuum, som åbenbart endnu ikke er blevet fyldt ud, skønt CV lagde hårdt ud med en række koncerter under Århus Festuge i begyndelsen efteråret.