Bror til afdød stjerne raser mod Hollywood

Brittany Murphy blev et offer for filmbyen Hollywood, mener hendes, halvbror Jeff Bertolotti.
Foto: AP/POLFOTO

Bror til afdød stjerne raser mod Hollywood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollywood fortærer folk levende. Derfor døde Brittany Murphy, mener hendes halvbror, som ikke har haft kontakt med sin søster i flere år.

Halvbroren til den afdøde skuespillerinde Brittany Murphy vender vreden over tabet af sin kun 32-årige søster mod filmbyen Hollywood.

Halvbroren, Jeff Bertolotti, fortæller til magasinet People, at han mere eller mindre mistede forbindelsen med hende i 2001, da hendes karriere tog fart.

Kontakt med Brittany var kun mulig via en telefonopringning til hendes manager. Og ifølge Bertolotti vendte Brittany aldrig tilbage, når han havde lagt besked.

- Folk kommer til den by med deres drømme og bliver fortæret levende. Og dem, der klarer den, bliver fortæret alligevel. Det var det, der skete for Brittany. Hun er et offer for den by, siger broren.

Brittany Murphy døde søndag, efter at hun faldt om i badet i hjemmet i Los Angeles. Hun blev fundet af sin mor og ægtemand, som ikke kunne redde hende. Retsmedicinere siger, at hun døde af "naturlige årsager".

Jeff Bertolotti beskylder dog ikke nogen konkret for dødsfaldet. Hverken Brittanys mand, Simon Monjack, eller andre folk omkring hende. Men de bærer alligevel et ansvar.

- Jeg siger ikke, at det er deres skyld. Men jeg mener, at de skulle have passet bedre på hende, lyder det fra Jeff Bertolotti.

Brittanys mand, Simon Monjack, er knust over tabet af sin hustru. Han forsøgte sammen med Brittanys mor at få liv i kvinden, da de fandt hende livløs i badet.

- Min verden styrtede sammen i går, siger Simon Monjack til Access Hollywood.

Bror til afdød stjerne raser mod Hollywood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce