Brad Pitt er ikke den perfekte far

Skuespilleren Brad Pitt indrømmer, at han ikke er den perfekte far.
Foto: Polaris Images/Polfoto

Brad Pitt er ikke den perfekte far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han gør sit bedste, men Brad Pitt indrømmer, at han også har begået fejl som forælder til seks børn.

Selvom mange vil mene, at han er et pragteksemplar af en mand, så er der også ting, som skuespilleren Brad Pitt finder svært. Og én af dem er at være far til seks børn.

- Ikke at jeg er en forfærdelig far, men jeg har i den grad lavet fejl og været nødt til at betale for dem, fortæller Brad Pitt til People.com.

I sin nyeste film "The Tree of Life", der netop har modtaget Guldpalmen i Cannes, spiller han en far, hvis hårde opdragelse påvirker hans tre sønner gevaldigt.

For at spille rollen måtte Brad Pitt trække på sine evner som skuespiller, for han opdrager ikke sine børn på den måde, og han er meget forsigtig med, hvordan han opfører sig overfor dem.

- Jeg opfostrer bestemt ikke mine børn sådan. Jeg er meget bevidst om, at det jeg gør, det sætter dybe spor i dem i disse unge år, så jeg gør meget ud af ikke at tage alt mit lort med hjem, siger Brad Pitt.

Han fortæller, at han og Angelina Jolie er enige om, at deres børn skal have lov til at være dem selv. Og der er ingen af dem, der forventer, at deres børn skal vælge en skuespillerkarriere, bare fordi deres forældre har haft succes med deres.

- Jeg vil bare have, at de skal følge deres egen lykke. Hvad end der gør dem glade, siger Brad Pitt.

Brad Pitt er ikke den perfekte far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce