Bøger om "mig"


Bøger om "mig"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det vrimler med biografier af og om kendte danskere

Bøger: Efterår er den store sæson for nye udgivelser - ikke mindst biografier. Her er en stak, der bringer os tættere på kendte danskere - både de nulevende og de døde.

"Det skal føles godt - tag hjertet med på vejen mod succes", hedder en ny og rigt illustreret bog af og om hudplejeekspert Ole Henriksen. Bogen, som er skrevet i samarbejde med Tina Jøhnk Christensen, fortæller om Ole Henriksens liv og giver en række af hans livsråd. Udkommet på Politikens Forlag.

Skuespiller Preben Kristensen har sammen med Danni Travn skrevet sin selvbiografi "Husk at være glad". Bogen udkommer 25. oktober på Peoples' Press. Standup-komiker, skuespiller og sanger Linda Petersen alias Linda P beretter sammen med Mikkel Frey Damgaard om sit liv i bogen " Transformer - en historie om at give sig selv en chance til". Udkommet på Politikens Forlag. Og skuespiller Allan Olsen fortæller i samarbejde med Anders Houmøller Thomsen om 25 år uden alkohol i "Jeg tog en anden vej", som udkommer på People's Press 24. oktober.

Journalist, tv-vært og lokalpolitiker Ole Stephensen fortæller om sit liv i "Rub og stub - over stok og sten", som er udkommet på Gads Forlag. Og Anne Knudsen, antropolog og tidl. chefredaktør, erindrer sin barndom i Grønland i "Hvor jeg var barn, var der isbjørne", udkommet på Lindhardt og Ringhof.

"Fra Libanon til Lærkevej" er ikke en decideret biografi, men man kommer tættere på journalisten og tv-værten Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Souad Taha og deres familiehistorie. Bogen er skrevet af Gitte Løkkegaard og udkommet på Politikens Forlag.

Danmarks marquis Marcel de Sade alias Jørgen Vase Larsen portrætteres i "Verden vil betages", som er udkommet på Gyldendal. Medskribenter på bogen er Lars Henriksen og Thomas Kim.

"Den nådesløse" er et portræt af maler Michael Kvium. Bogen, som er rigt illustreret med både malerier og fotos, er skrevet af Birgitte Ellemann Höegh og udkommet på Gyldendal.

De afdøde

Story House har lanceret en ny biografiserie om danmarkshistoriens mest karakteristiske og fremtrædende personligheder. De tre første er udkommet, og det er planen, at der skal komme ni mere. De første tre handler om Tove Ditlevsen, Kaj Munk og Niels Bohr, og de er skrevet af Anne-Sofie Wesche.

I "Panterjægeren" kommer læseren tæt på billedhuggeren Jens Adolf Jerichau, og i "Verdensdamen" tæt på billedhuggerens hustru, Elisabeth JerichauBaumann. Begge bøger, som er rigt illustreret, er skrevet af Max Bendixen og udkommet på Forlaget Morgenstjerne.

"Prins Henrik 1934- 2018" er skrevet af forfatter og journalist Elisabeth Saugmann og udkommet på Mellemgaard.

Bøger om "mig"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce