Bøger: Fem til børnene


Bøger: Fem til børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: Tik børn, der selv kan læse er her en håndfuld nyudgivelser:

Bent Haller, der i flere årtier har skrevet for både børn og voksne, er netop udkommet på Høst & Søn med "Djævelen i dammen". Den skildrer udviklingen mellem en afvisende bedstefar og et barnebarn, der insisterer på, at man ikke skal fortie fortiden. For børn fra ni år og opefter.

"Langt fra det hvide hus" af Mette Vedsø handler om drengen Bush, der har det svært i Palmeparken. Hans mor magter ikke at være mor, og hans far er slidt ned, og selv om Bush ikke vil lyve, kommer han til det. Er også netop udkommet på Høst & Søn og henvender sig til børn fra 11 år og opefter.

For de 10-14-årige har Gyldendal genudgivet Kim Fupz Aakesons "Jeg er William", som handler om William, hvis mor er koldbøtte, og hvis far er død. Derfor bor han hos sin morbror Niels, der synes normal.

"Flyvefisk og døde vande" handler om April, som snart er 13 år. Hendes far, som var sømand, er også død, og hun savner en nærværende mor, men så møder hun August. Bogen er skrevet af Liva Skogemann og udkommet på Jensen & Dalgaard.

I "Ved den yderste spids" er hovedpersonen 15 år. Han hedder Viktor og har fået en lillebror. Mens moderen er indlagt i flere uger efter fødslen, begynder faren at drikke og fortæller ikke Viktor sandheden om, hvad der foregår. Romanen er skrevet af Mads Heinesen og udkommer 23. januar på forlaget Vild Maskine, som han i sin tid selv stiftede.

Bøger: Fem til børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce