Bo Kasper rykker rundt i Danmark

Bo Kaspers Orkester er vendt tilbage til rødderne med deres seneste udspil, som kan høres på Posten i Odense den 9. marts.
Foto: Jörgen Hildebrandt

Bo Kasper rykker rundt i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grammy-vinder gæster Posten i Odense til marts næste år.

De seneste to år har Bo Kaspers Orkester arbejdet på nyt materiale, og for nylig udgav de singlen "Sommaren" og til oktober udkommer Bo Sundström og hans orkester med deres 11. album, som er indspillet i det legendariske Atlantis-studie, hvor både ABBA og Robyn også har indspillet plader.

Til foråret får publikum mulighed for at høre de nye sange live, når bandet tager på en nordisk turné, som også bringer dem forbi Danmark. Men allerede lørdag den 21. november i år giver bandet en koncert i Store Vega i København - en koncert som næsten allerede er udsolgt.

Bo Kaspers Orkester gæster Posten i Odense den 9. marts næste år, og dagen efter kan man høre dem i Aarhus.

Bo Kaspers Orkester har i over 20 år blandet pop, soul og jazz i sange som "Hon är så söt", "Låt mig komma in", "Amerika", "Vi kommer aldrig att dö" og "I samma bil".

Efter sangeren Bo Sundströms medvirken i den svenske udgave af Toppen af poppen "Så mycket bättre" i 2013, hvor artister som Lill Lindfors, Ebbot og Agnes fortolkede bandets sange, er Bo Kaspers Orkester nu igen aktuelle med nyt materiale.

Bo Kaspers Orkesters 11. album er indspillet i det legendariske Atlantisstudie, hvor også ABBA, Elvis Costello, Monica Zetterlund og Robyn har indspillet. På albummet er Bo Kaspers Orkester gået tilbage til de jazzede rødder og har genskabt samme nerve og følelse, som når de spiller live.

Det grammyvindende orkester er et af Nordens mest populære livebands. Under deres seneste turné fik bandet top-anmeldelser af blandt andet Dagens Nyheter, som skrev at "Bo Kaspers Orkester spiller i en klasse for sig selv".

Bo Kaspers Orkester består af Bo Sundström på sang og guitar, Michael Malmgren på bas foruden Fredrik Dahl på trommer og Mats Schubert på klaver.

Bo Kasper rykker rundt i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce