Blomsterpigen taler pænt på engelsk


Blomsterpigen taler pænt på engelsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eliza og de andre til Odense på vej rundt i Europa

Hun er udødelig, hende Eliza. Igen og igen dukker blomsterpigen op på scenerne rundt omkring i verden. Således også i Danmark, hvor Magasinet i Odense lægger scene til på mandag, når "My Fair Lady" opføres to gange.

Det er det engelske "Tour de Force Theatre Compagny", som sender karavanen forbi Odense på vej videre rundt i Europa.

"My Fair Lady" bygger på Bernard Shaw's skuespil "Pygmalion", og selv om forfatteren hadede det og protesterede vildt og voldsomt, så blev skuespillet omskrevet til en musical af Lerner og Loewe.

Og musik vil der også være i den engelske teatertrups opsætning på magasinet.

Historien om Eliza, den fattige blomsterpige med det grimme sprog, sprogprofessor Higgins, der vædder med vennen Pickering om, at han kan gøre Eliza til en overklasselady med fint sprog og korrekte manérer og skraldemand Doolittle, Elizas far, havde Londonpremiere i 1914 og har siden spillet overalt i verden.

Således også i Japan, hvor stykket i Tour de Force-udgaven havde premiere den 8. november. Siden har forestillingen turneret i Fjernøsten, og nu altså i Europa, hvor den slutter i Østrig til maj.

Men næste stop er Magasinet, Odense.

Tour de Force Theatre Compani: Bernard Shaw, Pygmalion. Spiller på Magasinet i Odense den 10. januar kl. 13 og 19. Billetter købes i Teaterhuset, Filosofgangen, Odense.

Magasinet, Odense, mandag kl. 13 og 19

Blomsterpigen taler pænt på engelsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce