Blodspor i sneen: Fem tip til gode weekendoplevelser

Kulturredaktionens anmelder var pænt begejstret for Quentin Tarantinos "The Hateful Eight" med blandt andet Kurt Russell og Samuel L. Jackson. Pressefoto

Blodspor i sneen: Fem tip til gode weekendoplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Funky jazz, ordekvilibrisme og blodspor i sneen: Her er kulturredaktionens råd til gode kulturoplevelser i weekenden

Legesyg improvisation: Årets første koncert på Café Aroma i Svendborg bliver fredag eftermiddag. Her præsenterer Funky Organs Kjeld Lauritsen, der er hammondorglets frontløber for hammond-jazzen i Danmark. Han er kendt for sine energiske og legesyge improvisationer. Sammen med Jon Bjarnason på guitar og vokal samt Claus Bjerregaard på trommer giver han funky jazzkoncert. Mester Hammond, Café Aroma, Svendborg Fredag 8. januar kl. 14.30


Poetiske fynsmesterskaber: Den bedste poetry slammer på Fyn skal findes, og det sker fredag på Teater Momentum i Odense. Digtoplæsningsformen har vundet indpas de senere år, og reglerne er meget simple. Du skal have skrevet din tekst selv. Du har maksimalt tre minutter og ti sekunder til at fremføre teksten. Du må ikke bruge kostumer eller rekvisitter, og du må ikke være nøgen. Så på fredag kan du tage i den store sal på Teater Momentum og se 10 ikke-nøgne digtere fremføre deres poesi. Dørene åbner 19.30 og billetter kan købes på www.psfyn.dk.Teater Momentum, Odense, fredag 8. januar, kl. 20.


Bolde i luften: CirkusRummet holder fra fredag aften til søndag Dansk Jonglør Træf. Små og store jonglører fra hele Europa samles i Svendborg for at vise artisteri med masser af bolde i luften. Efter workshops bliver der cirkus jonglering og anden artisteri ved gallashowet, som holdes lørdag aften på Kammerateriet, Frederiksøen i Svendborg. Her mødes og dyster lokale samt internationale jonglører. Dansk Jonglør Træf Kammerateriet, Lørdag kl. 20Iskold western: Der er sne, der kan forsinke den danske trafik, og så er der sne, der kan løfte sig til store storme af den slags, der kan sparke døre ind. Sådan en voldsom snestorm kan du opleve i Quentin Tarantinos seneste western ”The Hateful Eight”, hvori man i knap tre timer følger en række mænd og en kvinde spærret inde af vejret på en kro midt i Wyoming. Selv om filmen ikke er Tarantinos bedste og har delt de danske anmeldere, er der masser af kvalitet i den ordrige og til tider blodige film, som er mageløst smukt fotograferet på gammeldags celloluidfilm. Tjek din lokale biograf for tider.


Nytårskoncert: Årets første anbefalinger skal naturligvis også indeholde en nytårskoncert. For 19. gang afholder Ollerup Efterskole netop sådan en. Koncerten med skolens store fælleskor, som består af alle efterskolens 114 elever byder på både rytmisk og klassisk musik. Ollerup Efterskole, Søndag 10. januar kl. 19.

Blodspor i sneen: Fem tip til gode weekendoplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce