Blodet flyder i England


Blodet flyder i England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: De engelske krimier er flest, når man ser på stakken af nyudgivet gys. Mange er serier som Chris Carters om den intelligente kriminalassistent Robert Hunter. Nieren hedder "Dødens galleri" og er udkommet på Jentas. Her finder vi også Lee Child med "hårdt prøvet", der er hans tyvende i serien om Jack Reacher, og Matthew Arlidges thrillerserie om kommissær Helen Grace. Her er vi nået til treeren.

Belinda Bauer, der blev kendt for bl.a. sin Exmoor-trilogi er aktuel - også på Jentas - med "Klarsyn", som handler om en familie, der rammes, da dens fire-årige søn forsvinder og kun hans fodspor i våd cement er tilbage.

Gyldendal er aktuel med thrilleren "I en mørk skov" af Ruth Ware. En hyggelig weekend i skoven blandt venner forvandler sig til et mareridt, da hovedpersonen indhentes af sin fortid.

Emma Flints "Små døde" er baseret på en sand mordsag fra 1960'erne. Da en kvinde vågner en morgen, er hendes to børn forsvundet, og politiet mener efterfølgende, at hun har slået dem ihjel. Debutkrimien har høstet flotte anmelder i både den engelske og amerikanske presse. Udkommet på People's Press.

Året er 1920 i "Mitfordmordene", som er første bog i en serie på seks af Jessica Fellowes. Bøgerne dykker ned i det glamourøse liv, der blev levet på godset Asthall Manor hos de seks berømte Mitford-søstre. Hver bog i serien præsenterer en mord, der er sket i virkeligheden, og hvor forfatteren giver sit bud på, hvem der var morderen. Er udkommet på Politikens Forlag.

Vi slutter helt tilbage i 1869. Her sker et tredobbelt mord i en landsby i det skotske højland. Den anholdte tilstår, men måske har han ikke fortalt hele historien, og spørgsmålet er, om han alligevel kan reddes fra galgen. "Hans blodige projekt" er skrevet af Graeme Macrae Burnet og udkommet på Loxodonta.

Blodet flyder i England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce