Bibliotek åbner for morgenfriske

Som et forsøg vil Odense Centralbibliotek åbne allerede klokken otte i 2010, og avis vil man kunne læse på stedet fra klokken ni.
Foto: Jørgen Hansen

Bibliotek åbner for morgenfriske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filial i Bolbro får to ekstra timer åbent hver uge.

Odense Centralbibliotek åbner som et forsøg dørene for de morgenfriske kunder.

Bibliotekarerne vil i 2010 slå dørene op allerede klokken otte, så kunderne kan komme ind og aflevere bøger eller hente reservationer. Ordningen kører som et forsøg til slutningen af året, hvor ledelsen af centralbiblioteket vil se på erfaringerne og vurdere, om ordningen skal gøres permanent.

Odense Centralbibliotek åbner i dag klokken 10, og med det ny forsøg, som er godkendt af politikerne i By- og Kulturudvalget i Odense Kommune, vil publikum få adgang til en begrænset del af det store bibliotek.

Ud over de helt basale funktioner vil publikum få adgang til computere og internet og kunne læse et stort udvalg af dagens aviser - dog først fra klokken ni og publikum vil heller ikke kunne få hjælp af bibliotekets medarbejdere.

Odense Centralbibliotek udvider desuden åbningstiden på filialen i Bolbro, hvor brugere har presset på for at få flere timer. Biblioteket her udvider fra 16 til 18 timer om ugen og har ressourcer til det, fordi brugerne i højere grad selv låner bøger og materiale.

Biblioteket i Bolbro holder fra næste år åbent mellem klokken 12 og 18 mandag og klokken 12 til 16 tirsdag til torsdag.

Bibliotek åbner for morgenfriske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce