Autentisk 80'er-rock


Autentisk 80'er-rock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Var det ikke for Sonofon og Polle fra Snave var Europe næppe havnet som et af hovednavnene på Langelands Festivalen. For det er jo Polle og hans mobils enerverende ringen, der har givet "The Final Countdown" en revival, der langt overstiger sangens oprindelige popularitet.

Til gengæld ville det være alt for arrogant og enøjet udelukkende at forbinde Europe med netop det fortærskede stadionrock-nummer.

For selv om det stadig er den umiskendelige heavyrock fra 80'erne, der dominerer, så er det en genre, Europe behersker til perfektion.

Nok er lydtrykket massivt og udtrykket hårdt, men samtidig rummer musikken alle de kvaliteter, der kendetegner det optimale festivalband: Minutlange introer, guitar-soloer ad libitum og en trommeslager med en lilletrommeteknik, der ville gøre en Duracell-kanin misundelig.

Forsangeren Joey Tempest - der også lyder det borgerlige navn Joakim Jocke Larsson (for kernesvenske er Europe jo) - har en fed stemme med den rette blanding af desperation, energi og kamufleret følsomhed.

Men når man ser bort fra Joey Tempest halsbrækkende jongleren rundt med mikrofonstativet som var det en tambourmajorstav, er Europes sceneshow behersket, som det sig hør og bør, når det er fem vrede, unge - nej yngre - mænd, der er på scenen.

Europe holder stædigt fast i den autentiske 80'er-stil og gør det med så stor ovebevisning og gejst, at man som tilskuer må overgive sig betingelsesløst!

Selv Sonofon må bøje sig - for med den lydstyrke Europe præsterede i aftes, ville man hverken kunne høre en telefon ringe eller mærke den vibrere.

Autentisk 80'er-rock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce