August bliver en stor fest i Odense

Palle Skov Jensen var glad for endelig at få søsat H. C. Andersen Festivals. Det skete selvfølgelig i H. C. Andersens Hus, museet. I mindesalen, hvor freskoerne fra Andersens liv blev ledsaget af præsentation på skærm.
Foto: Jørgen Hansen

August bliver en stor fest i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H. C. Andersen Festivals erobrer byen med et univers af fantasi og fortællefryd.

Odense: Hvis du holder ferie i august, er det en god idé. Og hvis du bliver i Odense, er det endnu bedre. For byen vil ikke ligne sig selv i august. Den vil være pakket ind i fantasi og fortællefryd med H. C. Andersen Festivals som hovedmotor.

Kæmpetelte vil i bedste festugestil præge bymidten, og Flakhaven spærres for kørende trafik en uge, hvor ”Snedronningen” kommer til at regere på den til lejligheden indrettede Skt. Knuds Plads. Topnavnet på scenen bliver Bikstok Røgsystem 23. august, men det 700 kvadratmeter store telt vil signalere omdrejnings- og ankerplads for HCA-Festivals.

Kongens Have har først Leonard Cohen på scenen, og senere fylder Odense Symfoniorkester samme scene.

250 shows med musik, teater og billedkunst og performance tager byen i besiddelse og modbeviser al snak om, at der aldrig sker noget i Odense.

Fra 18. august og den næste uge ud er der fuld knald på kulturen på alle niveauer. Dog mindre på den elitære og mere på den folkelige, lød det fra arrangerørerne, der præsenterede festivalen onsdag.

Læs mere i Fyens Stiftstidende torsdag.

August bliver en stor fest i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce