Anne Franks stedsøster forsvarer Bieber

Bieber får lidt medvind efter den seneste tids kritik.
Foto: Polfoto

Anne Franks stedsøster forsvarer Bieber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holocaust-ofret ville sandsynligvis have været Justin Bieber-fan, havde hun levet i dag, lyder det.

Teenagestjernen Justin Bieber, der giver koncert i Parken i København den 20. april, tiltrak for nylig negative overskrifter, da han i en bemærkning i Anne Frank Museets gæstebog i Amsterdam, skrev, at hun "forhåbentlig ville have været en Belieber."

Anne Franks stedsøster, Eva Schloss, kan dog ikke forstå, hvorfor Biebers besked tiltrak så meget opmærksomhed:

- Hun ville sandsynligvis have været fan. Hvorfor ikke? Han er en ung mand og hun er en ung pige, og hun kunne godt lide filmstjerner og musik.

- De laver en masse postyr omkring alt, der omhandler Anne Frank, siger hun til The Telegraph fra sit hjem i Londonbydelen Maida Vale.

Eva Schloss blev Anne Franks stedsøster, da hendes mor blev gift med Annes far efter krigen. Derfor har hun ikke været søster med Anne Frank, mens hun stadig var i live.

Men de to piger kendte hinanden fra Amsterdam, hvor de begge var flygtet til med deres familier.

Eva Schloss, der selv overlevede Auschwitz-koncentrationslejren, fortæller, at den Anne, hun kendte, altid var omgivet af venner, der var interesserede i hendes historier og morsomme observationer.

- Vi plejede at lege sammen, sjippe og sidde på trapperne ved vores lejligheder, husker hun.

- Anne var meget livlig, men jeg var mere sky. Jeg var god til sport, men hun var mere intellektuel og interesseret i tøj og drenge.

Anne Frank, der skrev sin berømte dagbog, mens hun og hendes familie gemte sig for nazisterne under Anden Verdenskrig, døde som 15-årig i Bergen-Belsen-koncentrationslejren.

Anne Franks stedsøster forsvarer Bieber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce