Anne Frank-fans raser over naiv Justin Bieber

Bieber kritiseres efter besøg i Anne Franks hus i Amsterdam.
Foto: Polfoto

Anne Frank-fans raser over naiv Justin Bieber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangstjernen håber, at Anne Frank ville have været Bieber-fan. - Respektløst og egoistisk, mener flere.

Teenagesensationen Justin Bieber trækker negative overskrifter, fordi han i flere historie-interesseredes øjne har skrevet en respektløs besked i gæstebogen i holocaust-offeret Anne Franks hus i Amsterdam.

Popstjernen besøgte fredag museet i det hus, hvor jødiske Anne Frank skrev sin berømte dagbog, mens hun og hendes familie gemte sig for nazisterne under Anden Verdenskrig.

Personalet i museet fortæller, at Bieber besøgte turistattraktionen sammen med venner og sikkerhedsvagter, mens fans stuvede sammen udenfor, skriver kendismediet wenn.com.

Besøget gjorde indtryk på stjernen, og på vej ud skrev han derfor en besked i gæstebogen.

- Han blev i mere end en time, og han skrev i gæstebogen "Virkelig inspirerende at kunne komme her. Anne var en fantastisk pige. Forhåbentlig ville hun have været en Belieber (Justin Bieber-fan, red.), skriver et personalemedlem på Facebook.

Den besked har fået historieinteresserede og Frank-fans til at reagere på Twitter og andre sociale medier, hvor de angriber sangeren for at være naiv og egoistisk.

Flere besøgende på Anne Franks Facebook-side retter skytset mod Bieber:

- Glad for at han tog derhen, men den sidste sætning er MEGET egoistisk. Han forstod slet ikke, hvad vi kan lære af Anne, lyder det fra en person.

- Hun ville have været HVAD? Den lille idiot er alt for optaget af sig selv. Hun er en vigtig historisk person, så vis noget respekt, skriver en anden.

- Her troede jeg, at det var sødt af ham at tage hen og opleve hendes historie, indtil jeg læste, hvad han skrev. Få noget respekt Mr. Bieber for hun vil stadig være berømt længe efter at din berømmelse ebber ud, raser endnu en bruger.

Anne Frank-fans raser over naiv Justin Bieber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce