Anmeldere: Bieber plaget af elendig koncertlyd i Parken


Anmeldere: Bieber plaget af elendig koncertlyd i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensstjernen får fra fire til blot én stjerne for koncerten i København. Men lyden hagles ned af alle.

Der er alt fra en til fire stjerner fra anmeldelserne ovenpå den canadiske guldfugl Justin Biebers koncert i København lørdag. Men anmelderne er dog enige om én ting: lyden i Parken var simpelthen for dårlig.

Musikmagasinet Gaffa giver koncerten fire ud af seks mulige stjerner. Musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr påpeger dog, at lyden var for dårlig, hvilket var "rigtig ærgerligt", fordi det kunne have været en koncert med fine detaljer.

- Tilbage står det samlede indtryk af koncerten. På den ene side var det i virkeligheden i den sløjere ende med ventetid, mudret lyd og underlige video-pauser. En artist der hellere vil tale til publikum gennem videoer end live, skiver Gaffas anmelder.

- På den anden side var der omkring 40.000 mennesker der holdt en kæmpe Bieber-fest, og et hold af musikere, dansere og sangere der var super tjekkede og professionelle. Og ikke mindst en hovedperson der rent faktisk har noget at byde på.

Berlingske anmelder Jeppe Krogsgaard Christensen giver to ud af seks mulige stjerner til Bieber og skriver, at "hvor pigernes hvin løfter dem højere og højere op i ekstasen, så er koncerten - set fra en alt andet end 13-årig piges perspektiv - en nedslående affære".

- Såvel showmæssigt som musikalsk er der meget lidt at komme efter i Parken, og de hyppigt fremsatte sammenligninger med en ung Michael Jackson passer måske på hysteriets voldsomhed, men slet ikke på klassen, skriver han.

Hos Ekstra Bladet er man alt andet end begejstret for Bieber, der beskrives som en "fadæse" med en forbavsende svag udstråling.

Under overskriften "Ynkelig tøsedreng" tæsker anmelderen Thomas Treo løs på ungdomsidolet, der må nøjes med én stjerne ud af seks mulige for sin koncert.

- Justin Bieber er nogenlunde ligeså ægte som julemanden. Han er bare ikke værd at tro på, lyder dommen fra Ekstra Bladet.

BT, derimod, siger tak til den 19-årige verdensstjerne for "fin underholdning". Avisen giver showet middelkarakteren tre stjerner.

- Bieber og hans mange dansere gav den virkelig fuld skrald på scenen. Og hvem kan ikke lide en god omgang boyband-dans, som man kender det fra Backstreet Boys, skriver avisens anmelder, Jeppe Elkjær Andersen.

Også BTs anmelder klager over lyden i Parken, der dannede baggrund for koncerten. Lyden i Parken var "elendig" i perioder, og musikken og Biebers sangstemme flød sammen i et "mudderværk".

Justin Bieber fortsætter nu til Sverige, hvor han har koncerter mandag, tirsdag og onsdag i Stockholm.

Anmeldere: Bieber plaget af elendig koncertlyd i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce