Andersen og Andersen og Andersen og ...


Andersen og Andersen og Andersen og ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæumsåret er begyndt for fuldt drøn. Masser af foredrag om eventyrdigteren

Hvis det skulle være undgået nogens opmærksomhed, så kan vi da lige notere, at det i år er 200 år siden, at den danske eventyrdigter H.C. Andersen blev født.

Det sætter sine tydelige spor i årets begivenheder - lige fra årets start. I den kommende uge er der således en knap et halvt dusin foredrag om Andersens liv og digtning - alene på Fyn.

Skuespillerinden Maria Stenz fortæller torsdag i Sandager Præstegård ved Assens om Andersens liv med udgangspunkt i hans "Mit Livs Eventyr" og forskellige biografer - og undervejs læser hun naturligvis også Andersen-historier højt.

Samme dag fortæller en af landets fornemste kendere af Andersen, litteraturanmelder og forfatter Jens Andersen, om Andersens liv og værk i Museumscaféen på Faaborg Museum.

Fredag fortæller Pia Gredal og Connie Olsen fra Odense Fortællekreds historier hentet fra både H.C. Andersens verden og fra den græske mytologi. Det sker ved et arrangement i Teaterhuset i Odense.

Tirsdag er turen kommet til Andersens liv, fortolket af tidligere turistchef Jørn E. Schreiner. Arrangementet foregår i Agedrup Sognegård ved Odense.

Onsdag er det forfatteren Bjarne Nielsen Brovst, der taler om H.C. Andersens humor ved et arrangement i Fredens Kirkes sognehus i Svendborg.

Se, det var ugens høst af Andersen-arrangementer. Der kommer garanteret flere i næste uge...

Andersen og Andersen og Andersen og ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce