Aerosmith forsanger indlagt til afvænning

Forsangeren i rockbandet Aerosmith, Steven Tyler, er blevet indlagt til afvænning.
Foto: AP/POLFOTO

Aerosmith forsanger indlagt til afvænning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aerosmiths forsanger Steven Tyler er igen indlagt til afvænning.

For anden gang på to år er forsangeren i det amerikanske rockband Aerosmith, Steven Tyler, blevet indlagt til afvænning.

Det oplyser forsangeren selv, efter at de øvrige bandmedlemmer offentligt har udtrykt bekymring for hans helbred.

Den 61-årige Tyler siger til magasinet People, at han modtager behandling på en ikke navngivet klinik for afhængighed af smertestillende midler og behandling af smerter i forbindelse med skader, som han har pådraget sig gennem 10 år på scenen.

- Med hjælp fra min familie og et hold af læger tager jeg ansvar for behandlingen af mine smerter, og jeg glæder mig til igen at stå på scenen og være i studiet med resten af bandet, siger Steven Tyler.

I maj 2008 gik han på afvænning og forklarede, at han havde brug for "trygge omgivelser" for at behandle smerter, der var værre end forventet efter flere operationer i foden.

Stoffer og andre udskejelser er ikke fremmede for medlemmerne af Aerosmith. De såkaldte "bad boys of Boston" slog igennem i 1970'erne med numre som "Dream On" og "Walk this way". Men deres succes blev fulgt af et overvældende forbrug af stoffer og alkohol, og i 1979 gik gruppen i opløsning.

Gruppen samledes dog igen i 1984, da medlemmerne havde lagt de værste udskejelser på hylden, og den har siden haft en række hits.

Aerosmith forsanger indlagt til afvænning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce