Aerosmiths forsanger Steven Tyler er igen indlagt til afvænning.
For anden gang på to år er forsangeren i det amerikanske rockband Aerosmith, Steven Tyler, blevet indlagt til afvænning.

Det oplyser forsangeren selv, efter at de øvrige bandmedlemmer offentligt har udtrykt bekymring for hans helbred.

Den 61-årige Tyler siger til magasinet People, at han modtager behandling på en ikke navngivet klinik for afhængighed af smertestillende midler og behandling af smerter i forbindelse med skader, som han har pådraget sig gennem 10 år på scenen.

- Med hjælp fra min familie og et hold af læger tager jeg ansvar for behandlingen af mine smerter, og jeg glæder mig til igen at stå på scenen og være i studiet med resten af bandet, siger Steven Tyler.

I maj 2008 gik han på afvænning og forklarede, at han havde brug for "trygge omgivelser" for at behandle smerter, der var værre end forventet efter flere operationer i foden.

Stoffer og andre udskejelser er ikke fremmede for medlemmerne af Aerosmith. De såkaldte "bad boys of Boston" slog igennem i 1970'erne med numre som "Dream On" og "Walk this way". Men deres succes blev fulgt af et overvældende forbrug af stoffer og alkohol, og i 1979 gik gruppen i opløsning.

Gruppen samledes dog igen i 1984, da medlemmerne havde lagt de værste udskejelser på hylden, og den har siden haft en række hits.

Mere om emnet

Se alle
Aerosmith mistænker Tyler for stofmisbrug

Aerosmith mistænker Tyler for stofmisbrug

Aerosmith er genforenet

Aerosmith er genforenet

Aerosmith må klare sig uden Steven Tyler

Aerosmith må klare sig uden Steven Tyler