Action for pyromaner

De flotte eksplosioner dækker over et ret middelmådigt actionspil.

Action for pyromaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods flotte flamme-effekter bliver "Mercenaries 2" ensformigt i længden

Voksenanmelder

"Mercenaries 2", pc, 16+

Spillets undertitel er "World in Flames", og flammerne er faktisk det mest imponerende ved "Mercenaries 2." Eksplosionerne er spektakulære, og som lejemorder i Venezuela får du rig mulighed for at sprænge alt muligt i luften. Når du da ikke har travlt med at likvidere politikere, hyre håndlangere eller anskaffe nye våben og fartøjer.

Bortset fra ødelæggelserne er grafikken middelmådig. Her er for mange grove omgivelser og unaturlige bevægelser. Lydsiden skæmmes af en dum og ensformig dialog. Og der er noget ufrivilligt komisk over hovedpersonen: en tæt tatoveret svensker ved navn Mattias med blond hanekam og fletninger i fuldskægget. Den slags virker nok eksotisk i andre lande, men jeg fik hurtigt lyst til at følge manden til færgen.

Både fjender og venner opfører sig dumt og vilkårligt, men det hjælper gevaldigt, hvis man spiller sammen med en ven. Og det er da basalt tilfredsstillende at sprænge ting i luften. Næsten alt kan ødelægges, og i nogen udstrækning vælger du selv din vej gennem spillet. Men fornemmelsen af frihed kan langt fra måle sig med "Grand Theft Auto". Så selv om "Mercenaries 2" fænger med letantændelig action, dør flammerne lidt for hurtigt ud.

Action for pyromaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce