Æresdrab bliver til tv-serie


Æresdrab bliver til tv-serie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv: I september 2005 blev den 19-årige Ghazala Khan æresdræbt af sin bror foran Slagelse Banegård.

Hendes mand, Emal Khan, blev også forsøgt dræbt, men han overlevede, og senere blev Ghazala Khans bror, Akhtar Abbas, og hendes far Ghulam Abbas og i alt syv andre familiemedlemmer og hjælpere dømt for æresdrab. De ni fik tilsammen 120 års fængsel.

Det opsigtsvækkende drab er allerede minutiøst beskrevet i bogen "Ghazala - et æresdrab i Danmark", som er skrevet af kriminalreporter Arne Schmidt Møller, og som fik fine anmeldelser. Men nu bliver kriminalsagen også til en tv-serie på TV 2.

Rekonstruerer syv drab

Serien hedder "De 7 drab", og i hvert afsnit rekonstrueres et nyt spektakulært drab, og serien vil i de syn afsnit behandle syv forskellige motiver til drab.

Æresdrab er en af dem, og derfor sættes der fokus på Ghazala Khans likvidering, der hurtigt blev opklaret.

- I serien gennemgår vi med eksempler fra autentiske drabssager de syv motiver, politiets efterforskere går ud fra, når det drejer sig om drab.

- I hvert enkelt af det syv programmer går vi bag de enkelte drab og forsøger ved hjælp af de filmede rekonstruktioner og interviews med involverede vidner og politifolk at finde ud af, hvad det er, der får et menneske til at begå den værste forbrydelse, at slå et andet menneske ihjel, fortæller Lisa Klit, seriens producent og tilrettelægger, til Sjællandske.dk.

"De 7 drab" bliver vist enten i efteråret eller i starten af det nye år, og optagelserne til serien er derfor i fuld gang.

Æresdrab bliver til tv-serie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce