300 billetter tilbage til Verdensballetten

Billede fra sidste års Verdensballetten med Iana Salenko og Steven McRae. Foto: Esben Søllner Olesen/Verdensballetten.

300 billetter tilbage til Verdensballetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scene: Når Verdensballetten på søndag 15. juli optræder på Broholm Slot, er det første gang på Fyn, men der er endnu ikke udsolgt, fortæller godsejer og kammerdame Anne Lütken. I alt er der plads til cirka 1000 tilskuere, og cirka 700 har indtil videre købt billet.

På programmet står flere topprofessionelle balletdansere som solodanser ved The Royal Ballet of London Steven McRae, der overtog rollen som kunstnerisk leder på Verdensballetten efter Johan Kobborg i 2014. Derudover danser solodanserne ved Statsballetten i Berlin Iana Salenko og Marian Walter, solodanser ved Mariinskij Balletten i St. Petersborg Xander Parish, og solodanser ved The Royal Ballet of London Lauren Cuthberterson. I alt medvirker otte balletdansere. De vil danse uddrag af Tjajkovskijs "Svanesøen", "Tornerose" og "Nøddeknækkeren" samt mere moderne koreografier af Kenneth MacMillan, Wayne McGregor og Kristen McNally.

Foruden ballet er der musik. Operasanger Susanne Elmark synger arier og uddrag fra operaens verden i selskab med Verdensballettens leder og konferencier Jens-Christian Wandt. Til slut spiller Niklas Walentin på violin og Alexander McKenzie på klaver solistiske indslag, men duoen akkompagnerer også danserne i blandt andet "Svanesøen" og "Tango Jalousie".

Det hele begynder 15.30 og varer to timer, og forinden er det muligt at tilkøbe en frokost. Se mere på www.verdensballetten.dk. For hver solgt billet modtager Alzheimerforeningen 10 kroner.

300 billetter tilbage til Verdensballetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce