- Vi holder med de positive

Så er der EM! Tyskland er en af storfavoritterne til at nå hele vejen til finalen.
Foto: Getty-AllOver/TV 2

- Vi holder med de positive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EM i fodbold bliver et opgør mellem Frankrig, Spanien, Tyskland eller et helt fjerde hold, forudser TV 2's kommentatorer

TV 2 Sportens studievært på EM i fodbold, der begynder i dag, glæder sig til de næste ugers transmissioner:

- Der er reelt 12 ud af 16 hold, der kan vinde det her europamesterskab. Man får simpelthen det bedste fodbold, der findes. Det handler om fascination og begejstring, og det vil også være hovedpunkterne i vores dækning, siger Morten Ankerdal.

Med sig i kommentatorboksen har han blandt andre Erik Rasmussen, tidligere professionel fodboldspiller og netop afgået træner for superligaholdet FC Midtjylland. Han er enig i, at fodbold-EM er toppen af poppen:

- Hvis man er fascineret af fodbold, er det noget af det ypperste, man kan komme til at se. Det er en meget vigtig slutrunde for spillerne og nationerne. Det er jo en fælles oplevelse for en hel nation. Vi kan bare gå tilbage til '92, hvor Danmark vandt EM - det var kæmpestort, lyder det begejstret fra den erfarne fodboldentusiast.

Heja Sverige!

Når nu de tidligere danske mestre ikke deltager i sommerens festligheder, hvem bør vi så holde med? Begge eksperter nævner Sverige som et hold, der ligger lige for. Og de håber da også, at nabolandet vil gøre en god figur. Men i sidste ende bør guldet gå til dem, der har leveret den bedste underholdning.

- Jeg vil holde med de hold, som fascinerer mig og spiller fed fodbold. Jeg har altid godt kunnet lide Frankrig, men jeg kan sagtens få en ny darling under slutrunden. Det kan for eksempel godt være, at Portugal udfolder sig helt fantastisk. Eller lur mig, om Rumænien ikke kunne lave noget sjovt, siger Morten Ankerdal.

Medkommentator Erik Rasmussen:

- Jeg holder med dem, som står for det mest positive, underholdende og lækre fodbold. Og så må vi se, hvem det bliver.

Ingen EM-snak uden finalescenarier. Og står det til Erik Rasmussen, spiller Spanien sig frem til den afgørende kamp.

Morten Ankerdal søger nærmere mod Danmark, da han bliver bedt om at udpege et finalehold.

- Jeg er næsten sikker på, at Tyskland kommer til at stå i den finale.

- Vi holder med de positive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce