- Familien er fundamentet


- Familien er fundamentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INTERVIEW: Erann DD er blevet far to gange - og har fundet den indre ro
Ved trappen til skurvognen sidder Erann og Lizette med børnene Samuel på tre og Lea på halvandet. En sammentømret enhed - midt i et inferno af snak, skrålen, musik, sand, støv og latter.

Erann DD har lige været på scenen, og hans puls er dårligt nok faldet ned endnu. Alligevel er det ikke den nys overståede koncert, der trænger sig på og kræver at blive evalueret backstage.

Den 36-årige sanger vil hellere tale om fundamentet, det hele bygger på: Familien.

- Den bedste investering, et menneske kan gøre, er at finde den rigtige partner og sætte børn i verden - hvis man kan, smiler han.

- Jeg føler ikke, at jeg selv har ændret mig særlig meget af at blive far. Men det har min verden, så jeg er blevet mere selektiv og bedre til at sige nej - uden at få dårlig samvittighed, understreger han.

- Og så har jeg fået en indre ro. Jeg føler, at jeg endelig har vundet en styrke, fundet et ståsted, som jeg har set frem til i mange, mange år.

Efter at have boet det meste af sit liv på Østerbro er Erann med familie flyttet nord for København.

- Vi er flyttet til et kvarter, hvor der ligger mange, meget smukke huse - nærmest små slotte. Men det er bestemt ikke ét af dem, vi har købt. Og vi passer nok heller ikke alt for godt ind - for det første, vi gjorde, var at bygge en kæmpestor voliere med høns, guldfasaner, vagtler og andet flyvende fjerkræ. Og da en af hønerne en dag forsvandt fra sine 11 æg, måtte jeg ud på villavejene med et fiskenet for at prøve at fange den. Spørg lige om naboerne gloede, når jeg ringede på og spurgte om jeg måtte lede efter vores høne, griner han.

For Erann DD er sommerens turné samtidig en genoptagelse af samarbejdet med trommeslageren Anders Schumann og bassisten Jesper Christensen fra Zapp Zapp - det første professionelle band Erann var med i:

- Dengang nåede vi lige at smage succesen, men endte med at være ved at hive håret af hinanden, fordi vi havde vidt forskellige ideer om hvilken vej, vi skulle gå. Heldigvis besluttede vi at holde, mens legen var god, så vi har bevaret vores venskab - selv om det har ligget i dvale i nogle år.

- For mig er det fantastisk at opleve, at to mennesker, som jeg har taget så hårde kampe med, pludselig sidder i mit band. At de har lyst til at spille min musik, at støtte mig i det, jeg laver - og synes, at det er fedt.

Efter en lang sommers turneren landet rundt tager Erann sin lille familie med på to måneders ferie til Seychellerne.

- Nå nej, helt ferie bliver det ikke, for jeg håber også at få skrevet nogle nye sange, fortæller Erann DD.

- Familien er fundamentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce