To personer, der var brudt ind i et pizzeria i den svenske by Uppsala ringede natten til tirsdag til politiet for at få hjælp.

De havde forskanset sig i restauranten af frygt for ejeren, der sad udenfor med et jernrør i hånden, skriver Uppsala Nya Tidning.

Ejeren blev alarmeret om indbrud i pizzeriaet ved 03-tiden. Hans kone ringede til politiet, mens ejeren selv kørte til restauranten, hvor to personer stod og læssede varer i en bil.

En af gerningsmændene truede ham med en kniv, hvorefter de to stak af. Samtidig opdagede ejeren de to personer inde i restauranten. De blev anholdt, da politiet ankom, mens de to, der stak af, fortsat er på fri fod, skriver avisen.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.