Tre tåbelige måder at dø på

Den totalskadede bank i Dinant blev fotograferet af mange turister. Dette billede har vi set på britishblogs.co.uk, hvor engelske turister lægger billeder ind.

Tre tåbelige måder at dø på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Darwin-prisen uddelt endnu en gang. Og traditionen tro er vinderne ikke i stand til selv at modtage hæderen.

En efterhånden fast nytårstradition er Darwin-prisen, som hylder de mennesker, der har forbedret menneskehedens samlede genpulje ... ved at trække deres egne gener ud af den.

Prisen uddeles af en flok galgenhumoristiske amerikanere, som modtager indstillinger fra hele verden. I år var der for første gang en kvinde blandt de tre finalister. Men lad os ikke vente længere.

Nummer 3: Kære knallert

Årets tredjeplads går til 50-årige Rosanne T. fra Grensboro i den amerikanske delstat North Carolina. 3. juni i år faldt der på to timer 100 millimeter regn, og vejene blev oversvømmet. Det standsede imidlertid ikke Rosanne, som hoppede på sin knallert og kørte hen til en kiosk, hvor hun fik en øl, og ville hjem igen.

Hun ringede til sin mor beroligede hende med ordene: "Min knallert har to gummihjul, mor, det skal nok gå."

Politiet havde afspærret flere oversvømmede veje, men Rosanne brasede lige gennem en afspærring for at komme hjem. Hun mistede kontrollen over knallerten og faldt ned i en å, der var forvandlet til en rivende flod. En betjent kastede et reb ud og fik hende mirakuløst reddet i land. Men da han vendte sig om mod patruljevognen for at tilkalde hjælp, så Rosanne sit snit til at stikke af ... ved at hoppe tilbage i åen.

Betjenten gjorde et forsøg på at redde hende igen, men det var for sent.

Da lokalpressen udspurgte hendes mor om, hvorfor datteren kunne være sprunget i vandet, svarede hun:

"Hun elskede den knallert".

Nummer 2: Når man skal ...

12. april sad Shawn M i en bil i Florida sammen med sine venner. De havde lige forladt en strandbar, men sad fast i en bilkø ... og Shawn blev mere og mere desperat.

"Jeg skal lige tisse", sagde han til sine venner, klatrede kækt ud af bilen og hoppede over autoværnet.

Uheldigvis holdt bilen på en jernbanebro og Shawn faldt 25 meter ned og blev dræbt på skinnerne.

Hans mor viste stor forståelse over for sønnen: "Shawn har aldrig rigtig skullet yde noget. Han klarede sig med sin charme. Ligesom sin far."

Vinderne sprængte banken

Men Darwin-prisen 2009 deles i år af to mænd, to belgiske bankrøvere, der slap mindre heldigt fra ved hjælp af dynamit at hæve et anseligt beløb fra en pengeautomat i byen Dinant ved Meuse-floden.

Heldigvis var der ingen på arbejde i banken, for eksplosionen var så kraftig, at hele bygningen blev lagt i ruiner. Den første røver blev kørt på hospitalet med svære kvæstelser i hovedet og døde kort efter ankomsten.

Politiet troede i første omgang, at den anden røver var sluppet væk, men da oprydningsarbejdet gik i gang næste dag, fandt man de jordiske rester af ham under murbrokkerne.

De to vindere havde overvurderet en an anelse, hvor meget dynamit, der skulle til for at sprænge banken, men der var rigeligt til at vinde Darwin-prisen. Tillykke.

Om Darwin-siden

www.darwinawards.com stemmer brugere over hele verden på de mest tåbelige måder at forlade denne verden på. Der er mange timers gruopvækkende læsning på siden, der har eksisteret siden 1995.

Tre tåbelige måder at dø på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce