PADUA: En gruppe brandmænd i byen Padua i Italien fik sig noget af en overraskelse, da en midaldrende kvinde troppede op med en udsædvanlig forespørgsel.

Hun havde smidt nøglen til sit kyskhedsbælte væk og kunne ikke få det af. De bekymrede brandmænd fik åbnet kyskhedsbæltet, men meldte efterfølgende sagen til politiet i tilfælde af, at kvinden var blevet tvunget til at gå med bæltet af en partner.

Det viste sig dog, at hun frivilligt havde påført sig bæltet. Det skriver Daily Mirror.

/ritzau/

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.