Æggeblomme og salt i kaffen, tak!


Æggeblomme og salt i kaffen, tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koreansk morgenkaffe har taget en ny drejning, som var populær i det asiatiske land tilbage i 1960'erne. Nu har koreanerne fundet den gamle variation af morgenritualet "morgenkaffe" frem.

Den består af en æggeblomme med lidt salt, pinjekerner og et skvæt sesamolie på, forsigtigt lagt i en sort kop kaffe.

Idéen er ikke, at det skal smage godt, men at man skal føle sig mæt og fyldt med energi til resten af dagen. Det skriver The Korea Herald.

Kim Chang-won ejer kaffebaren Caf Sanda i Seoul i Sydkorea og er begyndt at servere den gamle drik.

- Du kan drikke det hele i én mundfuld eller drikke kaffen og gemme æggeblommen til sidst, siger han.

Æggeblomme og salt i kaffen, tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce