NEW YORK: Folk har mange kreative måder at forsøge at smugle hash på.

Senest er en kvinde fra Canada blevet anholdt, efter at hun forsøgte at smugle 22 kilo hash ind i New York. Hun gemte de mange kilo hash i et fodboldbord, som hun skulle aflevere til en ven. Hun blev dog afsløret, inden hun nåede så langt.

De amerikanske myndigheder oplyser til mediet The Star, at smuglergodset havde en værdi på 60.000 dollar - svarende til omkring 410.000 kroner.

/ritzau/

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.