13. januar donorer yogalærer og indehaver af Yogamohr, Sine Marie Mohr, halvanden times yoga til den landsdækkende velgørenhedsevent, "Yoga for a cure." Eventen finder sted på Tornøes Hotel, og du kan være med.

Kerteminde: Nu kan du kickstarte dit nye år med halvanden times yoga, der tager dig ud af hovedet, ned i kroppen og ind i hjertet.

Sine Marie Mohr, der er indehaver af Yogamohr, opfordrer dig nemlig til at gøre noget for dig selv samtidigt med, at du også støtter et hjertevarmt formål, der har til hensigt at hjælpe børn med kræft i hjernen.

Den 13. januar finder eventen "Yoga for a cure" sted. Det er en landsdækkende yogaevent til fordel for Børne Hjernecancer Fonden. En række yogacentre landet over donorer en yogatime, og deltagergebyret går ubeskåret til Børne Hjernecancer Fonden.

Normalt underviser Sine Marie Mohr i yoga i sit studio på hjørnet af Hans Schacksvej og Langegade i Kerteminde, men den 13. januar rykker hun fra klokken 10 til 11.30 ind i festsalen på Tornøes Hotel. Hotellet har nemlig doneret salen til yogaeventen, og det er yogalærerens håb, at det vil være muligt at samle 90 yogier i salen. Alle deltagere skal lægge 150 kroner. For de penge får du halvandens times yogaundervisning med akkompagnement af fløjtenist Mikela Mann, der til dagligt bor i København. Denne dag kommer hun til Kerteminde for at donere sin musik til yogaeventen. Lokale sponsorer sørger for, at der vil være en goodiebag.

Alle deltagere skal medbringe deres egen yogamåtte og også gerne et par varme sokker. Meld dig til på email yogamohr@gmail.com eller sms 93959407.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.