Vrede over konsulent


Vrede over konsulent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldformand rystet over kommunen

KERTEMINDE: - Jeg tror, sagen afgøres hen over sommeren, så en forpagter med ansvar for driften af alle tre cafeteriaer ved idrætshallerne kan tiltræde 1. september.

Det siger Kerteminde Kommunes kultur- og fritidschef Hans Jantzen.

Et udenbys konsulentfirma er netop gået i gang med at vurdere, om der er basis for at lave én samlet forretning ud af de eksisterende cafeteriaer i hallerne i Munkebo, Langeskov og Kerteminde. Firmaet skal kigge på faciliteter og hallernes beliggenhed for at finde ud af mulighedene for at holde selskaber og oprette diner transportable til fester.

Hans Jantzen understreger, at beslutningen om at ansætte eksterne konsulenter er truffet af en politisk styregruppe.

- Politikerne skal så ud fra firmaets oplæg vurdere, om det kan lade sig gøre at få en god forretning ved at lave en fælles forpagtning. Det er altså endnu ikke besluttet, at det skal være én person, som står for de tre cafeteriaer, understreger Hans Jantzen.

Firmaets oplæg ventes klar inden månedens udgang.

De tidligere forpagtere i de tre cafeterier har for nylig opsagt deres stillinger på grund af manglende sammenhæng i økonomien.

Blandt brugerne er der ikke udelt tilfredshed med kommunens håndtering af cafeteriadriften.

- Det er tåbeligt, og jeg er simpelthen rystet, siger Allan Viktor Thomsen, der er formand for håndboldklubben BR 66 i Langeskov.

- Vi har opgivet at arrangere et stævne i august med 500 deltagere. Det går jo ikke uden mulighed for en sodavand og mad.

- Konceptet er helt urealistisk. Hvem vil holde fødselsdagsfest i et cafeteria med håndboldspillere lige ved siden af, spørger han.

- Hallerne er til for idrætsudøverne. Og man kan ikke servicere dem ordentligt og samtidig have diner transportable. Forpagterne skal findes blandt lokale ildsjæle, som gør det af ægte engagement. Og sådan en har vi allerede her i Langeskov. Man behøver ikke i dyre domme at hyre et sjællandsk konsulentfirma, siger Allan Viktor Thomsen. Hvorfor spørger man ikke bare os brugere. Vi svarer gerne og gratis, tilføjer han.

Vrede over konsulent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce