Volvoen må godt vende om

Søren Kristensen tabte sin mobiltelefon ved Lillestranden. Ad omveje har han fået at vide, at den vist er fundet igen. tegning: hjørdis plato

Volvoen må godt vende om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tabt mobiltelefon er måske blevet fundet, men den er ikke afleveret

KERTEMINDE: Søren Kristensen fra Kerteminde var sidste søndag på vandet ud for Lillestranden - først i sin kajak og siden fik han sig en dukkert. Han havde sin mobiltelefon pakket ind i plastic, hvilket skulle vise sig at være ganske smart gjort.

Søren Kristensen tabte nemlig mobiltelefonen på et tidspunkt, og selvom han ledte efter den i længere tid, så var det uden held.

Under søgningen kom fire mænd fra Munkebo forbi i deres kajakker.

Søren Kristensen fortalte om sit tab og bad om, at hvis mobiltelefonen blev fundet, så måtte de gerne henvende sig til ham. Søren Kristensen udleverede sin adresse og traskede hjem til Præstegårdsstræde 1 uden sin mobiltelefon. Han hørte ikke videre noget fra mændende.

- Så kom min løbemakker og fortalte mig, at han havde en kollega, der kendte én, der søndag i Præstegade havde talt med fire mænd i en sort Volvo. De havde spurgt efter nummer 1, fortæller Søren Kristensen, der atter har fået håb om at få sin mobile livline igen.

- Jeg håber, at mændene vil komme forbi igen snarest. Jeg kan ikke rigtig kontaktes på andre måder, da jeg ikke har andre telefoner, siger Søren Kristensen, som gerne giver lidt for mændenes ulejlighed.

- Jeg tror, at mændene havde en alder, hvor et par flasker rødvin passer helt godt, konstaterer Søren Kristensen.

Volvoen må godt vende om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce