Vinteren giver forsinkelser hos bådudlejning

Hos JIM Søferie arbejdes der hårdt for at få alt klar til den nye sæson efter den hårde vinter. Foto: Peter Lilja

Vinteren giver forsinkelser hos bådudlejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos JIM Søferie har vinteret skubbet til forberedelserne for årets bådudlejning. - Vi er omkring 14 dage bagud. Men vi skal nok blive klar.

Kerteminde: Det er ikke kun foråret, der er blevet forsinket af den kolde vinter. For Jørgen og Inge Lorenzen, der ejer bådudlejningsfirmaet JIM Søferie I/S, har vinteren haft sat sit præg. Virksomhedens både skal i vandet inden længe, men forberedelserne til årets bådudlejning er blevet kraftigt forsinket på grund af den tilfrossede fjord.

- Vi har haft svært ved at få bådene gjort klar, fordi vejret ikke har været til det, forklarer Inge Lorezen.

Firmaet har sine første bestillinger allerede i slutningen af april, og derfor skal de istandsættes og males inden den nye sæson.

- Havnen har ikke kunne åbne for vandet, så vi kunne ikke få vasket bådene. Det var først, da det stoppede med nattefrost, det kunne lade sig gøre, fortæller Inge Lorenzen, der sammen med sin mand og medejer Jørgen Lorenzen har haft travlt med at få alting klar.

- Vi er omkring 14 dage bagud. Men vi skal nok blive klar.

- De sidste år har været helt ekstreme, fortæller Inge Lorenzen om de forgående års bådudlejning og uddyber, at mange kunder efterspørger en god og stabil båd, som JIM Søferie gerne er behjælpelige med, der udlejer én type båd.

- Det er kvalitetsbåde, vi har, og de er af mærket Hall-Rassy. Og det er altså en rigtig fin båd.

Et af de nye tiltag, som den familieejede virksomhed arbejder med den kommende sæson, er bedre fleksibilitet, når det kommer til lejetider.

- Der er nogle kunder, som efterspørger ti dage i stedet for en uge, så vi prøver at gøre det mere fleksibelt med en af vores både, så det også kan lade sig gøre.

Vinteren giver forsinkelser hos bådudlejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce