Vil sende tv til tre kommuner


Vil sende tv til tre kommuner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDØSTFYN: I 10 år har Munkebo Lokal-TV sendt til seere i Munkebo, men de ulønnede medarbejdere på tv-stationen arbejder fortsat på også at kunne sende til Kerteminde og Langeskov.

- Det vil være naturligt, når de tre kommuner bliver til en enkelt kommune, og vi dækkede for eksempel, at papirerne om sammenslutningen blev underskrevet.

Det fortæller 77-årige Børge Sørensen, Munkebo. Han har været med på lokal-tv-stationen siden starten i 1993 og er stationens formand.

- De tekniske muligheder skal naturligvis være til stede for at kunne sende til alle tre kommuner, og endnu ved vi heller ikke, om det bliver muligt at sende til samtlige husstande eller kun til de husstande, som er tilsluttet fællesantenne. Vi skal også have kontakt til de tre eksisterende kommuner og antennelavene. Vi har foreløbig lavet et bånd, som er sendt til de tre borgmestre for at give dem et indtryk af, hvad vi sender i øjeblikket, fortsætter Børge Sørensen.

Mangler folk

12 personer er aktive på tv-stationen. Deriblandt altså Børge Sørensen.

- Men vi mangler folk, så man skal bare henvende sig, hvis lysten til at lave tv er til stede, siger Børge Sørensen.

Stationen har lokaler i nr. 202 i butikscentret i Munkebo, og stationen sender en nyhedsudsendelse hver anden uge. Medarbejderne dækker også byrådsmøder i Munkebo, og mødet udsendes i fuld udstrækning til seerne samme aften.

- Derudover har vi løbende en masse genudsendelser af sport og andet. Vi genudsender blandt andet af hensyn til skifteholds-arbejdere, og det er også vores erfaring, at en del ældre foretrækker at se vores udsendelser i dagtimerne, fortæller Børge Sørensen.

Vil sende tv til tre kommuner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce