Vigga bygger bro med jazzen

I de senere år har skuespillerinden Vigga Bro koncentreret sig om historiefortælling. Privatfoto.

Vigga bygger bro med jazzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo Biblioteks Venner inviterer til musik og historier med Kingo's Swing Band og skuespillerinden Vigga Bro. Det sker lørdag 24. marts.

Munkebo: Skuespillerinden Vigga Bro og Kingo's Swing Band er til både gode historier og musik. Og den cocktail kan publikum nyde godt af over et par timer i Munkebo Kulturhus, lørdag 24. marts klokken 14.

Kingo's Swing Band blev etableret i 2011 af trompetist og sanger Kim Kingo. Orkesteret tæller fire erfarne musikere, som har spillet swingende jazzmusik gennem de sidste 40 år. Bandet har et alsidigt jazzende repertoire og har specialiseret sig i kendte gamle danske numre, som de har givet et frisk, swingende udtryk.

Vigga Bro er én af Danmarks største skuespillere, instruktør, dramatiker og historiefortæller. Hun er uddannet som skuespiller ved Århus Teater og har siden været ansat ved flere danske teatre, blandt andet Det Kongelige Teater. Vigga Bro er også kendt fra mange danske film og tv-produktioner - blandt andet julekalendere. I de senere år har hun især koncentreret sig om historiefortælling.

Entré for medlemmer af Munkebo Biblioteks Venner er 150 kroner. Andre må slippe 180 kroner, som også omfatter en øl, vand eller et glas vin. Billetter købes hos Liselotte Nielsen på 2742 2843 eller m.bib.venner@gmail.com./EXP

Vigga bygger bro med jazzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce