Velbesøgt og fredeligt kræmmermarked

De fleste kræmmere havde et godt marked, og omkring 80 procent af de godt 300 kræmmere har allerede sikret sig en plads til næste års kræmmermarked.
Foto: Ole Friis

Velbesøgt og fredeligt kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af mennesker, god handel og ganske lidt ballade prægede det 19. kræmmermarked i Langeskov

LANGESKOV: Weekendens kræmmermarked går nok over i historien som et af de bedre af slagsen.

Vejrguderne havde sørget for perfekt vejr, og det resulterede i et meget stort antal besøgende - hvor stort ved formand Mogens Jørgensen ikke al den stund, at der ikke bliver opkrævet entré.

- Men der har været sort af mennesker det meste af tiden, så der er ingen tvivl om, at markedet har været velbesøgt, fortæller Mogens Jørgensen.

Pladsformand Claus Sørensen fortæller, at en meget stor del af kræmmerne allerede har tilmeldt sig en stadeplads næste år.

- Det er mere end to tredjedele, der allerede har bestilt en plads til næste år - jeg vil tro, at jeg kun har omkring 60 ledige pladser ud af de godt 300 stadepladser, siger Claus Sørensen, der fra sin snak med kræmmerne kan fortælle, at de fleste kræmmere har haft et godt salg.

- Men der er også nogle, som var knap så tilfredse, siger Claus Sørensen.

Markedets farverige indslag, de farende svende, mødte talstærkt op til dette års marked. Ved spisningen efter gøglerbrylluppet mellem Fru Grå og Sidevognen i går morges deltog 25 farende svende - og det er flere end normalt.

Og så kan arrangørerne, Langeskov Borgerforening, glæde sig over et relativt fredeligt marked.

Fem overfaldt 26-årig

Dog har Fyns Politi modtaget en enkelt voldsanmeldelse af den grovere slags.

Episoden fandt sted ved tre-tiden natten til i går, hvor en 26-årig mand fra Odense angiveligt blev overfaldet af fem eller seks personer, der tildelte manden så mange spark og slag, at han måtte hentes i ambulance og køres på skadestuen. De nærmere omstændigheder lå ved redaktionens slutning ikke fast, da manden var så medtaget, at politiet ikke havde afhørt ham.

Politiet har to vidner til voldsepisoden, men vil gerne høre fra andre vidner, der kan bidrage til efterforskningen - henvendelse kan ske på telefon 114.

Ville snige sig hjem

Og så snuppede politiet en enkelt markedsgæst, der forsøgte at snige sig hjem i bil, selv om han havde fået for meget at drikke. Det drejer sig om en 49-årig mand fra Rynkeby, der ved fire-tiden blev taget med til Odense for at få udtaget en spiritusprøve.

Velbesøgt og fredeligt kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce