Kerteminde: Da Lindø Concertband søndag gav koncert på Anexet på Lundsgaard Gods, blev det en yderst velbesøgt koncert. Mere end tohundrede tilhørere havde indfundet sig. Vini Iuel var konferencier, mens orkesterets dirigent, Jakob S. Larsen, ledede koncerten med sikker hånd.

Orkesteret fejrede ved samme lejlighed en af musikerne, klarinetisten Finn Gabs, som ved koncerten kunne holde 50 års jubilæum i Lindø Concertband. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.