Autocamperpladsen i Kerteminde laves i første række ved Kerteminde Marina. Planen er, at der bliver plads til, at omkring 12 autocampere kan overnatte til lyden af bølgeskvulp og mågeskrig.

Når gæsterne ruller ind i Kerteminde her til sommer, vil der være en autocamperplads klar ved havnen.

Det besluttede økonomiudvalget på sit seneste møde, hvor den endelige vedtagelse af pladsen var på dagsordnen.

Lokalplanforslaget for autocamperpladsen har været i offentlig høring, men der er ikke dukket nogen bemærkninger op, der stod i vejen for, at pladsen kunne blive etableret.

Autocamperpladsen skal etableres i første række ved Kerteminde Marina, og her forventes det, at der vil blive plads til, at omkring 12 autocampere kan overnatte til lyden af bølgeskvulp og mågeskrig.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.