Vandaler har igen smadret toiletter i Munkebo

Dette triste syn mødte fredag morgen de ansatte i Kerteminde Kommunes park- og vejafdeling. Ukendte gerningsmænd raserer i øjeblikket de offentlige toiletter i Munkebo. Foto: Helle Kryger.

Vandaler har igen smadret toiletter i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Offentlige toiletter i Munkebo hærges konstant af hærværk. Natten til fredag var den gal igen.

Munkebo: Grafitti, smadrede fliser og bål indendørs. Ukendte gerningsmænd har angiveligt set sig sure på de offentlige toiletter i Munkebo, som gennem længere tid har været udsat for omfattende hærværk.

Fredag formiddag kunne Kerteminde Kommunes medarbejdere endnu en gang konstatere, at den var gal med toilettet ved Munkebo Bycenter.

Fliser var revet ned af væggen og smadret mod det hårde gulv.

- De bruger det som en slags varmestue, så det er helt uforståeligt, at de ødelægger det sådan for sig selv, fortæller Heidi Hansen, der er ansat ved Park, Vej og Havne.

Toiletterne låser automatisk klokken 21 hver aften, men de bliver alligevel brugt som varmestue. Ukendte gerningsmænd sætter noget i klemme i døren og raserer angiveligt rummene efterfølgende. Her Heidi Hansen og Jørgen Steen Hansen fra Kerteminde Kommune.
Foto: Helle Kryger
Toiletterne låser automatisk klokken 21 hver aften, men de bliver alligevel brugt som varmestue. Ukendte gerningsmænd sætter noget i klemme i døren og raserer angiveligt rummene efterfølgende. Her Heidi Hansen og Jørgen Steen Hansen fra Kerteminde Kommune. Foto: Helle Kryger

Brændmærker i loftet

Hun har den seneste tid været vidne til omfattende ødelæggelser af flere offentlige toiletter i Munkebo.

- Det sker altid om aftenen. Den anden dag havde de tændt bål derinde. Du kan se brændmærkerne i loftet. Og vi har lige renset væggene for grafitti. Dørene er timet til at låse klokken 21, men de sætter noget i klemme, så de kan komme ind alligevel.

- Toilettet nede ved skaterne bliver også vandaliseret, og lamperne på stien bliver konstant sparket i stykker. Det er simpelthen forkasteligt.

Sagen er nu meldt til Fyns Politi.

Vandaler har igen smadret toiletter i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce