Uro og hærværk på Mesinge Skole


Uro og hærværk på Mesinge Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

URO: Murersnor blev spændt på tværs af vej i Mesinge - politiet efterlyser vidner
MESINGE: Landsbyen Me-singe på Hindsholm døjer noget med uro for tiden.

Tidligere på ugen modtog politiet meldinger om unge mennesker, der drev rundt på byggepladsen ved Mesinge Skole og lavede en del uro.

Og torsdag var der igen uro ved skolen, hvor tingene udviklede sig til et voldsomt hærværk - endda af meget farlig karakter.

For gerningsmændene spændte i aftenens løb en murersnor tværs over vejen Me-singe Mark, der fører ned til den nye boligbebyggelse. I værste fald kan en sådan snor kvæste trafikanter på cykel, knallert eller motorcykel ganske alvorligt - måske endda livsfarligt.

Et stykke af skolens rækværk og én af skolens rugekasser blev brugt til at antænde et stort bål med, og skolebørnenes voliere med godt en snes undulater blev åbnet, så fuglene fløj ud.

Da flere af undulaterne havde unger, måtte én af skolens lærere i aftes aflive deres unger.

Beboerne i landsbyen er meget opmærksomme på den gruppe af unge mennesker, der flere dage i træk er komme kørende i bil til Mesinge, hvor de har holdt til på sportspladsen bag skolen.

Beboere så torsdag aften tre biler med unge udefrakommende mænd forlade pladsen og forsvinde fra byen - der er tale om en lys Volvo, en lys Peugeot og en sort personbil af japansk fabrikat. Det vides imidlertid ikke, om de unge har noget med hærværket at gøre.

Politiet i Kerteminde ser med alvor på episoden og vil gerne høre fra eventuelle vidner til torsdagens hærværk - henvendelse kan ske på telefon 65321448 fra på mandag.

Uro og hærværk på Mesinge Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce